OK

OK Cancel

Thank you

Close

En beroligende løsning for kløende hodebunn

Scalp

Du behøver ikke holde ut med en hodebunn som klør. Selv om det er en vanlig tilstand som de fleste kommer til å oppleve i løpet av livet, så finnes det en enkel løsning for å berolige den ubehagelige følelsen.

Mange lider av sensetiv, tørr og kløende hodebunn. Det kjennes kanskje ut som det gjør vondt i håret, men det er faktisk hodebunnen som verker. Kløen kan trigges av stress, hormonforandringer, matallergier, værforandringer og av å ikke stimulere hodebunnen eller vaske håret tilstrekkelig. Symptomene er nødvendigvis ikke synlige, men kan variere fra en kløende og ubehagelig følelse, til rødhet. Dette er en vanlig tilstand, men i noen tilfeller kan symptomene komme av flass og i verste fall til og med psoriasis.

Beroligende sjampo mot ubehag i hodebunnen
Løsningen på ubehag i hodebunnen er ikke bare å vaske håret oftere - du må også bruke riktig sjampo. Dercos Ultra Soothing Sjampo for tørt hår og for normalt til fett hår er to produkter med sensirine-kompleks, vitamin C og panthenol, som har en dokumentert beroligende effekt på sensitiv hodebunn. Bruk den på samme måte som din vanlige sjampo og bruk den ofte for å få et merkbart resultat.

Rensende sjampo for kløende hodebunn med flass
Hvis du har kløende hodebunn kombinert med flass, har Dercos Technique Anti-Dandruff Sjampo for tørt hår og for normalt til fett hår en umiddelbar effekt på den ubehagelige følelsen og synlig flass. Innen seks uker hjelper bruken til å forebygge flass. Hodebunnen inneholder mikrober og mikrobiomer, naturlige organismer som finnes i huden. Hvis disse havner i ubalanse, kan det oppstå flass. Med selenium DS og salisylsyre, hjelper Dercos antibakterielle sjampo til å rense og eksfoliere huden og opprettholde en naturlig balanse i hodebunnen.

Våre ikoniske produkter

Ultra Soothing Sjampo til normalt/fett hår<br />

Ultra Soothing Sjampo til normalt/fett hår

Ultra Soothing Sjampo til tørt hår<br />

Ultra Soothing Sjampo til tørt hår

go to top