OK

OK Cancel

Thank you

Close

Du fortjener det beste – og din hud like så

Minéral 89

Huden i ansiktet blir hver dag utsatt for flere faktorer som legger igjen sine spor. Alt fra lange dager, søvnløse netter, uro, fest, latter, diskusjoner og smil, til vår menstruasjonssyklus, solens UV-stråler, kalde dager, vind, forurensning og dehydrering påvirker huden vår. Alt dette bidrar sammen til små tegn på aldring som begynner å vise seg, fine linjer under øynene, huden kan føles tørr, trøtt og uten glød.

Våres morgenrutiner er viktig for at vi skal bli klare for dagen, men siden vi alle er forskjellige ser også våre rutiner forskjellig ut. Akkurat sånn er det med huden vår også. Avhengig av om din hud viser tegn på aldring, har urenheter eller tegn til akne, om du har kombinert eller tørr hud, tar du vare på den på ulik måte. Men det finnes én ting som er felles for alle hudtyper: de trenger en fuktighetsgivende boost.

Din hud fortjener en daglig boost
Før en travel dag, en bra treningsøkt eller en helaften ute, har du rutiner og ritualer som forbereder deg for det du skal gjøre. Hvorfor ikke gi huden din samme omtanke med en boost som beholder styrken, spensten og gløden?

Vichy Minerál 89 Daily Booster er fullspekket med fuktighetsgivende hyaluronsyre og vulkansk vann fra Vichy, som forsterker den naturlige barrierefunksjonen i huden. Det gir huden en ekstra beskyttelse mot eksterne faktorer som påvirker den i hverdagen.

Gi huden rundt øynene litt kjærlighet
Huden under og rundt øynene våre er fire ganger tynnere enn huden i resten av ansiktet. Den er myk, ren og følsom, men den avslører også for oss hva huden vår trenger. Fine linjer og tegn på uttørkning er tydeligst på huden rundt øynene, og det er også der tegn på ekstern påvirkning blir synlig først. Derfor bør du gi dette området litt ekstra kjærlighet.

Med Vichy Minerál 89 Eyes blir huden rundt øynene dine fuktet, får mer glød og du ser mer uthvilt ut. Kombinasjonen av hyaluronsyre og koffein er den perfekte starten på dagen for øyene dine, og den beste avslutningen på dagen, når huden har vært utsatt for eksterne faktorer. Dermachlorella gir også en opplysende effekt rundt øynene.

Fuktighetsgivende omsorg for din hud
Du kjenner kanskje til følelsen av og endelig kunne synke ned i sofaen etter en lang og travel dag? Følelsen av innvendig ro og at du vet at du kan slappe av en liten stund? I disse situasjonene trenger du å ta vare på både deg selv og huden din litt ekstra. Og hva er vel bedre da enn en fuktighetsgivende og revitaliserende ansiktsmaske?

Minerál 89 Tissue Mask er perfekt når du trenger en rolig stund for deg selv, og når huden din trenger en umiddelbar boost. Masken gir fuktighet med en gang, styrker hudbarrieren og gir en sunn glød.

Du fortjener det beste – og din hud like så.
VICHY

Våre ikoniske produkter

Eyes

Eyes

DIN DAGLIGE DOSE STYRKE FOR ET FIRSKT OG UTHVILT BLIKK

Sheet Mask

Sheet Mask

DIN EKSTRA DOSE STYRKE TIL HUDEN

Styrkende og Fuktgivende Booster

Styrkende og Fuktgivende Booster

( 10 kommentarer )

Probiotic Fractions Serum

Probiotic Fractions Serum

go to top