OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDENS ALDRINGSALGORITME UTVIKLET
I SAMARBEID MED DERMATOLOGER.

IDENTIFISER HVA SOM ER VIKTIGST FOR HUDEN DIN
FOR Å FINNE DEN RIKTIGE HUDPLEIEPROTOKOLLEN FOR DEG.

Start nå

Skanner 7 tegn på aldring

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Begynn på din anti-age rutine idag

Anti Age

Det er mange spørsmål knyttet til hudpleierutinen mot aldringstegn. Hva burde jeg gjøre? Når skal jeg begynne? Er det for sent eller for tidlig å starte? I denne artikkelen svarer vi på nettopp disse spørsmålene. Vi hjelper deg også med en enkel og effektiv anti-age rutine som du kan begynne på når som helst - hvorfor ikke i dag?

For å få mest mulig ut av en hudpleierutine mot aldringstegn - må du begynne i tide - selv før rynker har begynt å synes. Den beste hudpleierutinen for aldringstegn er å forebygge. Før du fyller 40 år og til og med før aldringstegn begynner å dukke opp. En god anti-age rutine kan få huden din til å se yngre ut lenger, føles fastere og jevnere ut og holde rynker i sjakk.

Huden din har forskjellige behov i løpet av dagen og natten, akkurat som deg. Dette er derfor en produktserie mot anti-age har en morgen- og kveldsrutine som er forskjellig. Begge er like viktige for å motvirke aldringstegn. Liftactiv-serien fra Vichy er spesielt utviklet for å hjelpe deg med dette. Slik bruker du den riktig:

Din morgenrutine
Som alle gode hudpleierutiner, bør rutinen anti-age rutinen din starte med å rense huden. Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser renser ikke bare huden på en skånsom måte, men virker også mot urenheter.

Når huden din er ren og frisk, er den klar for Liftactiv Specialist Peptide-C Ampuller, med en konsentrert boostende hudformulering. Den er rike på peptider, har en høy konsentrasjon av aktive ingredienser som hyaluronsyre og 10 % vitamin C. Den gir umiddelbare resultater på horisontale og vertikale linjer i ansiktet. Hyaluronsyre fukter og får huden til å se fyldigere ut, vitamin C øker hudens utstråling og fasthet og peptider har en anti-age effekt. Denne lille cocktailen er en ekte fighter i kampen mot fine linjer og rynker, og du får til og med to doser i én og samme ampull.

For best resultat anbefaler vi at du fukter huden med en god dagkrem etterpå. Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem stimulerer hudcellefornyelsen og styrker effekten av Peptide-C ampullene.

Avslutt morgenrutinen med en UV-beskyttelse. Capital Soleil UV Age Daily 50+ beskytter mot for tidlig aldring og oksidativt stress forårsaket av UV-stråler og forurensning.

Din kveldsrutine
Etter en lang og kanskje hektisk dag trenger huden din en god kveldsrutine før du legger deg. Vask bort dagen din med Pureté Thermale 3-i-1 Cleanser og dra nytte av dens evne til å fjerne sminke.

Behandle deretter huden din med Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampuller. En formulering som inneholder hyaluronsyre, vitamin C og 10 % glykolsyrekompleks som eksfolierer huden i løpet av natten, jevner ut hudtonen og gir en mykere hud. I likhet med søsteren fra morgenrutinen, inneholder denne lille ampullen også to doser. Ettersom Glyco-C ampullene eksfolierer huden, er det viktig å bruke solkrem som en del av din daglige rutine, spesielt dagen etter.

Akkurat som med morgenrutinen din, kan du supplere effekten av ampullen hvis du fukter med en god nattkrem etterpå. Liftactiv Collagen Specialist Nattkrem er et trygt valg for å bekjempe tegn på aldring. Du vil våkne opp med en hud som føles frisk og uthvilt.

For å motvirke tegn på aldring er tid avgjørende. Det er bedre å starte i dag med en effektiv rutine mot aldring. Med disse hudpleierutinene ønsker vi å gi deg en enkel måte å gi huden din best mulig pleie – som den fortjener.

Våre ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

Collagen Specialist Nattkrem

Collagen Specialist Nattkrem

Glyco-C Ampoules

Glyco-C Ampoules

go to top