OK

OK Cancel

Thank you

Close

50 nordiske kvinner prøvde Skin Cure - her er hva de synes

Ditt lokale apotek gjemmer på en spennende nyhet! Med lanseringen av Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure, har ikke VICHY bare introdusert et nytt produkt – de har også introdusert en helt ny og trendy kategori i apotekhyllene. En 10 dagers kurbehandling til huden, en slags spaopplevelse «on the go». Produktet er ideelt til kvinnen som har bruk for en «quick beauty fix», da hun kun skal påføre de gylne dråpene én gang om dagen på nyrenset hud over en periode på 10 dager.  Produktet er derfor et perfekt sidekick til den travle kvinnes hudpleie når hun har behov for en ekstra boost i hverdagen eller hvis en viktig begivenhet nærmer seg. Hvis du er nysgjerrig på Skin Cure, kan du lese mer om produktet i vår utdypende artikkel her.

I forbindelse med lanseringen av et helt nytt produkt vil VICHY gjerne sikre seg at det lever opp til kundenes forventninger. I september fikk derfor 50 kvinner fra hele Norden mulighet til å teste virkningen av Liftactiv AOX 10 day Skin Cure. Kvinnene brukte kuren enten morgen eller kveld, og etter 10 dager ble de bedt om å rangere virkningen på en skala fra 1-5. 

Resultatene er nå kommet inn, og vi i VICHY er stolte av at hele fire av fem testdeltakere forteller at de gjerne vil anbefale produktet til andre og selv ønsker å bruke det igjen.  Flere av kvinnene forteller i tillegg at kuren har gitt huden deres glød. Enkelte kvinner lurte på hva de skulle gjøre dersom flasken ikke var tom etter 10 dager – her nevner VICHY at man gjerne må bruke produktet enda en dag eller to dersom det er rester igjen.

Her ser du noen av tilbakemeldingene som vi i VICHY er spesielt glade for:

«Jeg liker produktet veldig godt, og det er helt klart noe jeg kommer til å bruke igjen samt vil anbefale andre. Jeg elsker resultatet jeg har oppnådd på så kort tid. I tillegg er produktet enkelt å bruke og påføre, noe som er et stort pluss for meg.» Anita, 25 år, Danmark. Gir Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner. 

«Jeg synes Liftactiv 10 day Skin Cure har gitt en boost til huden min.»  Lizette, 42 år, Danmark. Gir Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner 

«Jeg ser mer uthvilt ut. Liftactiv AOX 10 day Skin Cure er enkel å bruke og lukter godt. Jeg synes den er et mirakel på flaske.» Hanne, 43 år, Norge. Gir Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner 

«Huden min er friskere, og det føles som om jeg har vært på spaopphold og fått en ansiktsbehandling.» Camilla, 41 år, Sverige. Gir Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 4 stjerner

Har du også fått lyst til å oppleve virkningen av VICHYs Liftactiv AOX 10 day Skin Cure, kan du finne produktet i ditt lokale apotek. 

Hvis du selv har prøvd Skin Cure, vil vi veldig gjerne høre hvordan din opplevelse var. Fortell oss ved å skrive en kommentar under produktsiden.

*Resultat av VICHYs testpanel

Våre ikoniske produkter

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

( 1 kommentarer )

go to top