getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
  • 1
  • 0
  • 6

kvinner har allerede
testet Idéalia Life Serum

Les anmeldelsene deres

Tilbake

Del din mening om
IDÉALIA LIFE SERUM

Har du prøvd Idéalia Life Serum?

Ditt utsagn blir lastet opp på denne siden innen kort tid

Del

Huden fikk jevnere tone allerede etter 2 uker. Huden fikk friskere farge. Virket på alle acne marker. Virket lite på pigmentflekkene. Konsistens er god, uten å være klissete.

Jasnor

jeg har prøvd Idealia Life Serum i noen uker og jeg er positivt overrasket over hvor godt dette serumet er,jeg var veldig spent på virkningen siden jeg hadde lest mye positivt om den.Førsteinntrykket er at den har en ren og klar lukt,den trekker godt inn i huden og huden blir myk og behagelig.Absolutt et serum jeg kommer til å bruke mer av :-)

Monica Gylthe S.

jeg er VELDIG fornøyd med serumet. Føler at den gjør noe med huden.. den blir ikke bare liggende utenpå liksom.

Bitte T.

Har prøvd Vichy Idealiaserumet nå i nesten to uker og er kjempe fornøyd!! Hudtonet blir mye mere gjevnere og får fin glød..Bruker det både på morgenen og kvelden.. Er definit mitt favoritt!!

Liene M.

Har prøvd idealia life serum i over 2 uker nå og er veldig fornøyd. Har sensitiv hud med ujevn hudtone, men føler denne har hjulpet meg veldig. huden får en fin glød og porene er ikke så synlige som før. Tommel opp for denne, lukter friskt og er god å smøre på. lett og fin krem.

Hanne L.

En deilig krem som gir huden en fin glød, syns selv at porene mine er blitt mindre synlige :) Anbefales!

Gerd L.

KAN ANBEFALES, huden blir så myk og god....

Anne-Lise S.

Jeg elsker Idealia Life Serum! Huden min virker glattere og sunnere enn før, den føles silkemyk. Porene er blitt redusert. Anbefales til alle som ønsker flottere hud :-)

Juliane K.

Mye jevnere hudfærge og mykere hud

Virpi K.

Har allerede lagt inn en omtale, men må bare skryte uhemmet en gang til!! For ett fantastsk produkt!! jeg tåler ikke kulde....vinter og kulde er ensbetydende med tørr...livløs...kløende hud. etter noen uker med denne har jeg ikke kjent antydning til noe av dette!! hudn er myk hele dagen, mye mere glød.... jeg er forelska :))

Marianne S.

Jeg er forelsket! - huden min er full av glød, føles strammere og jeg mener absolutt at de fine linjene rundt øynene er mindre synlige. Denne kremen er definitivt en drøm å påføre, holder huden myk og dufter herlig! Virkelig å anbefale :)

Kristin Irene J.

God konsistens og lukt! Serumet trekker raskt inn i huden og gir en herlig glød. Huden føles myk og jeg har ikke enda opplevd tørre flekker som jeg tidligere har hatt litt problemer med. Absolutt et fantastisk produkt!

Anne Lise L. H.

Idealia Life Serum fra Vichy er en av de beste jeg har prøvd. huden får en fantastisk følelse hele dagen. serumet lukter godt og føles behagelig å smøre inn. anbefales på det sterkeste :)

Maren M. K.

Veldig bra! god lukt og huden føles fuktet hele dagen.

Tiril S.

I think the serum is very good! I never received a complement with regards to my skin ever since I moved here in Norway. The weather in my country is hot and humid, so I never had problems with regards to dry skin. But when I moved here, my skin suddenly became dry and irritated. Lifestyle also plays a great deal of problem that contributes to my problematic skin. But when I used this serum, my skin had a nice glow, it feels smooth and plump! I'm not expecting this kind of result but my fine lines were slightly diminished! The scent is also mild that gives a lot of advantage from other serums I tried. And so, for all those reasons, I can say that I'm very glad that I found Idealia Life Serum.

Ana Carliza F.

Nå har jeg testet den ut i 1 uke og er meget fornøyd. Mer glød i huden og tørrheten er fraværende. Deilig svak duft er jo en bonus også.

Anne-Lise J.

Jeg anbefaler alle til å prøve det,er kjempefornøyd med serumet.

Rita Aune S.

Veldig bra! Dyrt!!!

Ying L.

flott syns jeg!!

Angelina S.

Jeg er veldig fornøyd med Vichy Idealia serum! Huden min føles silkemyk, glattere og sunnere enn før. Porene er blitt mindre synlige. Anbefaler til alle som ha flottere hud :-)

juliane

Nydelig konsistens og duft av serumet. en forfriskende følelse når den påføres, og huden får mer glød og porene minskes.

Sølvi

Ett virkelig godt å behagelig produkt.Har brukt det noen dager,å er kjempefornøyd,er ett merkbar forbedring på huden.Det blir mitt produkt i framtiden også :)

Rita

Jeg har brukt serumet i en uke nå, og det gir litt lite fuktighet, men har løst alt annet som feilet huden min. Jeg hadde mange tette porer på haken og nesa som nå magisk nok er helt tomme og fine. Det er igjen noen, så vi får se om de forsvinner mens ukene går. Jeg synes det er fantastisk, for dette har plaget med siste 8 månedene, og ingenting annet har hjulpet. Det føles litt som at serumet har skrelt av et lag med hud hvor det satt mye dårlig nedi. Jeg flasser litt, men det gir seg nå ser det ut til. Uansett så har det hjulpet masse, det roer ned rødheten jeg har hatt også. Det blir spennende framover! Jeg fortsetter definitivt å bruke denne.

Charlotte

Skriv din mening her ...Har prøvd Idelia life serum i en uke nå og liker produktet veldig godt. Tørrheten er borte og huden dufter godt. Gleder meg til fortsettelsen.

Anne-Lise

Mine rynker er mindre synlige, min hudtone er jevnere og mine mørke sirkler rundt øynene virker redusert. Jeg har dype diagonale linjer under øynene og de virker mindre synlige, trøtthetstegn har forsvunnet. Jeg føler virkelig at dette serumet fungerer for huden min hver dag. Du må påføre det jevnt og massere det lett inn i huden. Kjæresten min har også lagt merke til at huden min ser frisk ut!

Sarah F

Dette produktet rengjør huden min. Det føles som om porene mine kan puste bedre - det føles ut som om jeg gir huden min fuktighet for første gang. Jeg tror jeg begynner å bli helt avhengig av dette magiske serumet!

Isabelle T

Ansiktet mitt ser generelt yngre, friskere, lysere og klarere ut - jeg ser virkelig sunn ut, synes jeg. Det ser faktisk ut som jeg har sluttet å røyke! Det virker som om produktet får lyset til å reflektere vakrere på huden, og det gir mye fuktighet. Hun min virker jevnere og mer ensartet.

Graziella S

Tilbakemeldingen min på dette serum er: - Mine små rynker virker redusert og mindre synlige - Min hudtone virker mer glødende Dette er de viktigste plussidene for meg.

Karine C

Da jeg våknet i morges og så meg selv i speiletm tenkte jeg at jeg så mer sunn og strålende ut enn det jeg pleier. Jeg la merke til det med engang, fordi jeg pleier å se det motsatte hver morgen! Mine ansiktstrekk var mer friskere og jeg så ikke trett ut - det er flott. Min hud er så myk at jeg ønsker å ta på den hele tiden - og se meg selv i speilet.

Tania P

Det gir huden min et friskt og uthvilt utseende. Så snart jeg påfører serumet om morgenen blir hudtonen min mer rosa.

Laurence C

Jeg er elsker at det er så lett å bruke og at det frisker huden min opp. Jeg liker også hvordan det lett trekker raskt og lett inn i huden. Også er det en god base for foundation.

Julie B

Jeg har det ofte litt travelt på morgenen, men dette serumet klarer det fint for meg. Jeg behøver ikke engang bruke min vanlige dagkrem over. Jeg synes serumet gir godt med fukt og beskyttelse.

Valérie R

Idealia Life Serum føles frisk å behagelig å påføre - Den har en veldig lett, myk og frisk konsistens. Det føles veldig godt! Jeg elsker dette serumet. Det er enkelt, effektivt, lukter godt og er godt å bruke. Jeg bruker det under både dagkremen og nattkremen min. Det er et ordentlig funn, og jeg kommer helt sikkert til å fortsette og bruke det.

Emilie B

Jeg liker at det ikke er parabener i dette produktet. Jeg liker også måten huden min blir glatt og myk på, mer strålende og glødene. Min lille triste hudtone er borte!

Corrine J

Når jeg bruker Idealia føles huden min frisk ut. Duften er mild og fruktig, og huden min er silkemyk.

Stéphanie D

Jeg er veldig fornøyd med dette serumet så langt. Huden min føles mykere, mer fuktet og litt mer strålende.

Maitena B

Huden min har blitt mer vakker og etter å ha brukt toner i kveld føles den mindre stram.

Sarah F

Jeg liker virkelig dette serumet - det er lett å bruke og lukter godt. Det gir fuktighet og absorberes raskt inn i huden uten å virke fet

Sandrine C

Fantastisk konsistens, delikat duft. Huden min begynner gradvis å endre seg. Jeg synes pigmentflekkene mine er mindre synlige nå og min hudfarge er mer jevnere.

Alexandra E

Jeg har testet produktet i 3 dager nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg har det bedre med meg selv, og føler meg mer attraktiv. Produktet er lett å bruke, og pumpeflasken gir meg den riktige mengden hver gang.

Fabienne L

Jeg er veldig positiv til dette produktet. Etter bare to dager har hudtonen min allerede blitt mindre grå og mer strålende, som om jeg hadde vært ute og gått en tur langs havet. Kinnene mine er rosa - på en god måte. Ikke som om jeg har blitt brent eller som om huden min er irritert, men som en ungdommelig rosa glød.

Charlotte P

Jeg er veldig fornøyd. Det føles mykt og behagelig på huden min, det lukter godt og jeg har begynt å smøre litt på hendene for å kunne nyte den gode duften litt lenger! Serumet trekker raskt inn i huden. Jeg er virkelig imponert.

Violette J

Serumet smelter inn i huden! Det er veldig behagelig og lett å påføre. Det er vanvittig mykt og ikke altfor flytende. Også dufter det himmelsk! Allerede etter et par dagers bruk, synes jeg at makeupen min sitter lengere, uten at jeg trenger å rette den opp i løpet av dagen. Huden min føles mer fuktet og mye mykere. Når jeg våkner om morgenen, ser huden mer frisk og uthvilt ut.

Sandrine D

Med det nye serumet føles huden min mer strålende og mindre sliten - Jeg føler meg super komfortabel når jeg bruker produktet. Huden føles ikke lenger stram ut - den er bløt og silkemyk.

Valérie R

Etter at jeg begynte å bruke Idéalia Life Serum, er huden min blitt mer frisk og strålende å se på. Hudtonen min er jevnere og jeg syns jeg er mer uthvilt ut. Jeg kan tydelig se forskjellen.

Emilie B

Jeg er virkelig begeistret for dette serumet - Jeg merker allerede fordelene etter bare to dager! Helt utrolig! Min hud har fått en nydelig farge - en mer rosa og jevnere hudtone, som om jeg nettopp har vært ute og gått en tur på landet!

Charlotte P

Det føles ut som huden min er gjennomfuktet - som om jeg har fått en helt ny og frisk hud! Den ser også lysere ut. Jeg er veldig fornøyd med den raske effekten dette serumet har på huden min. Ingen ubehag, ingen glinsende hud, og sminken min holder seg hele dagen uten at jeg behøver å korrigere på den. Jeg vil beskrive min nye hud som myk, gjennomfuktet, strålende og uthvilt.

Chantal B

Jeg føler meg bedre i kveld, mer glød, det strammer ikke og jeg kan føle at porene mine blir mindre.

Laurence C

Dette produktet fungerer for meg. Jeg venter noen flere dager (for å se om det virker på f.eks. hudormer og kviser), før jeg gir min endelige dom , men allerede på dag 2, synes jeg kun positivt om det.

Cindy L

Jeg ble positivt overrasket over konsistensen. Den føles fin og den er veldig lett å påføre. Duften er mild og behagelig . Jeg kunne påføre min makeup rett etter, uten at serumet ble gnidd av.

Sandrine D

Jeg føler meg attraktiv og uthvilt - klar til å gå på byen!

Isabelle R

Den nydelige duften får meg til å slapope av og den myke konsistensen gjør at huden min føles yngre!

Laure S

En virkelig fin og frisk følelse.

Nadia BE

Veldig fornøyd med dette serumet. Har brukt det alene og med dagkrem over, begge deler fungerer bra. God lukt og fin konsistens. Trekker godt inn. Anbefales :)

Marit W.

Jeg er så fornøyd med det fantastiske serumet fra Vichy. Det beste jeg noen gang har prøvd. Huden er jevnere allerede etter 2 uker, får en fin glød og fuktighet og den følelsen av myk og godt fuktet hud varer hele dagen! Bruker den dag og natt. Serumet kan fint kombineres med BB krem og vanlig fuktighetskrem. Endelig, et produkt som funker for meg! Tusen takk!

Lena E.

Jeg har nå brukt Idelia Life Serum i nesten 3 uker og er strålende fornøyd med produktet. Jeg har brukt det hver morgen og syns huden har fått en friskere tone. Serumet har en behagelig konsistens som trekker godt inn i huden uten å virke klissete. Den dufter deilig og gir en følelse av friskhet og velvære. En skikkelig boost for morgentrøtte nå i mørketiden. Denne vil jeg bruke videre som en del av min daglige hudpleie.

Tove Anne M.

Fantastisk på alle måter. Huden føles freshere enn på lenge, mild god duft...en klar favoritt hos meg nå.

Anne-Lise J.

Jeg er veldig fornøyd med den som fuktighetskrem. Kan ikke se at porene er mindre. Men den er super på alle andre områder. Huden er myk og ser bedre ut.

Therese S.

Fantastisk :) Tusen takk at jeg var en av di utvalgte, er så takknemlig :) Alt er supert- lukt, effekt på huden min. Jeg merker at porene er blitt mindre. Nå bruker jeg serum som min dag krem og skal bli en trofast kunde :)

Dunja S.

Løp og kjøp! :) Gjør underverker med huden.

Marit V.

Jeg er veldig fornøyd.Huden har fått en frisk og fin glød,og er blitt myk og fin.Serumet er lett å påføre og lukter utrolig godt.

Inger F.

Kjempebra! Huden har fått en flott glød, og virker freshere!

Elisabeth M.

Den er perfekt under både dag- og nattkrem. Jeg har endel pigmentflekker som er behandlet hos hudpleier, og hun synes det også var merkbart lysere flekker. Jeg synes også huden er mer strålende/klar etter ca 2.5 ukers bruk. Jeg har bru!kt den både morgen og kveld og er veldig fornøyd! Anbefales:)

Lina Narjord D.

IDEALIA LIFE SERUM er fuktighetsgivende,gir fukt og hjelper huden med å beholde fukten . Gjør huden herlig myk , gir frisk glød og er den mykeste, snilleste hudpleie som finnes for meg med sensitiv hud.

Iryna K.

En lett og fin krem. Huden lukter friskt etter påførsel, og føles myk og god.

Ida Sophie K.

Idealia Life Serum fra Vichy har en deilig duft og gir umiddelbart en fin, jevn og frisk hudtone. Konsistensen er veldig behagelig, men i og med at det er et serum ville jeg foretrukket den noe lettere. Dette for å få en "serumfølelse", for så å smøre en krem over. Jeg har en normal til fet hudtype, og brukte den som en krem, og det er ikke noe i veien for det. Fornøyd!

Tina P.

En av de bedre jeg har prøvd. Kan anbefales.

Grethe B.

jeg gir en real 5'er!! jeg har typisk vinterhud, tåler ikke kulde....ekstremt sensitiv,reagerer på det meste, og finner sjelden produker som faktisk gjør at huden er like myk når kvelden kommer. har brukt denne nå i knappe 5 dager, og er stråååålende fornøyd!! når jeg smører om mårran så er faktisk ikke huden tørr...stiv og ubehagelig til kvelden. SUPERT!!! anbefaler max til alle med samme poblem som meg :)

Marianne S.

Kjempe bra serum, kan anbefales :)

Lise T.

Etter bare ett par dagers bruk så merker jeg forskjell. Tørrhetsfølelsen i huden kjenns ikke lengre. Gleder meg allerede til å fortsette å prøve ut serumet.

Anne-Lise J.

Utrolig god. Lukter godt og huden føles silkemyk. Har ikke rukket å prøve den så lenge ennå. Men er kjempefornøyd da jeg har blandingshud og ikke kan bruke så mye før det føles for mye. Først serum så idealia Dagsrevyen for normal blandet hud. Og selvfølgelig rens før påføring !!! :0)

Marianne R.

Jeg har nå brukt Idelia Life Serum i nesten 3 uker og er strålende fornøyd med produktet. Jeg har brukt det hver morgen og syns huden har fått en friskere tone. Serumet har en behagelig konsistens som trekker godt inn i huden uten å virke klissete. Den dufter deilig og gir en følelse av friskhet og velvære. En skikkelig boost for morgentrøtte nå i mørketiden. Denne vil jeg bruke videre som en del av min daglige hudpleie.

ToveAnne

Veldig fornøyd med produktet. Merker store forbedringer. Bente

Idealia life serum

Produktet er så bra at jeg blir å fortsette med det etter min første flaske er tom. Bruker nå stort sett bare produkter fra VICHY og er kjempefornøyd. T.O.M. hårshampoen er deilig. Alt virker så rent og man kan også føle den renheten.

Anne-Lise

fikk masse gode kommentarer fra veninne og kollega. de sa at huden min er finere. jeg elsker det! jeg anbefaler vichy life serum :)

roan

I think the serum is very good! I never received a complement with regards to my skin ever since I moved here in Norway. The weather in my country is hot and humid, so I never had problems with regards to dry skin. But when I moved here, my skin suddenly became dry and irritated. Lifestyle also gives a great deal of problem that contributes to my problematic skin. But when I used this serum, my skin had a nice glow, it feels smooth and plump! I'm not expecting this kind of result but my fine lines were slightly diminished! The scent is also mild that gives a lot of advantage from other serums I tried. And so, for all those reasons, I can say that I'm very glad that I found Idealia Life Serum.

Ana Carliza Pineda

Rynkene mine virker mindre synlige. Huden min er mer glødende og strålende. Ansiktstrekkene mine virker mindre markert og mer uthvilt og de mørke sirklene under øynene er mindre synlige. Ansiktet mitt ser sunnere og mer uthvilt ut.

Chantale B

Når jeg bruker dette serumet hver morgen, virker det som om det er et usynlig og lett slør, som beskytter ansiktet mitt når jeg går ut av døren. Det gir rikt med fuktighet og etterlater sen en mild og behagelig duft.

Violette J

Hvis jeg så huden min under et mikroskop, tror jeg ikke at jeg ville være i stand til å gjenkjenne den. Jeg har testet produktet i 4 dager nå, og jeg syns allerede at huden min ser mer frisk og uthvilt ut - selv om jeg faktisk er ganske sliten i øyeblikket, fordi jeg har det så travelt. Det er helt fantastisk. Vanligvis når jeg står opp om morgenen og ser meg selv i speilet, er jeg alltid litt redd - men det gjør jeg ikke mer! Det er veldig fint å påføre produktet og det smelter øyeblikkelig inn i huden. Jeg merker forskjellen med det samme - huden føles mer myk, frisk og strålende.

Isabelle T

Jeg synes det har en lett oppstrammende effekt og reduserer mine små rynker og porer. Det gjør huden mer frisk og jevnere.

Nathalie R

Huden min er mer glødende og frisk. De mørke sirklene under øynene mine er mindre synlige, og jeg ser mer uthvilt ut. Jeg syns serumet gir godt med fukt - det er veldig mykt og gjør ikke huden fet. Det trenger raskt inn i huden.

Corinne J

Alderen min tatt i betraktning, er det helt forventet at jeg har begynt å få rynker, men jeg tror at dette serumet reduserer dem - nesten sånn at den fyller ut linjene. Huden min er definitivt lysere og vennekretsen min har kommentert forskjellen! Folk sier at jeg ser mer sunn ut. Jeg pleier ikke å få nok søvn, og det kan vanligvis ses på huden min om morgenen, men nå for tiden sier mine kollegaer at jeg ser frisk og uthvilt ut.

Pascale T

Det gir huden en sunn glød. Jeg synes produktet har en beskyttende og korrigerende effekt. Mine venner sier at de synes jeg ser mer sunn og avslappet ut.

Isabelle R

Jeg bruker produktet etter badet om morgenen og etter å ha fjernet min makeup om kvelden. Det har en fin og lett konsistens og en fantastisk duft. Huden min virker mer strålende nå enn før.

Nadia D

Jeg bruker Idéalia Life Serum om morgenen etter badet i stedet for mitt vanlige serum. Det gjør huden min vakrere og får makeupen til å sitte lenger.

Isabelle D

Dette produktet er så skånsom og effektivt at jeg har begynt å bruke det hver morgen i stedet for fuktighetskremen min.

Isabelle T

Resultatene blir bare bedre og bedre - jeg tror definitivt ikke det trenges å snakke om et ansiktsløft!

Pascale T

Produktet er veldig lett å bruke, det har ikke en fet kosistens, det er lett å fordele og det lukter nydelig. Jeg bruker det på morgenen etter å ha renset huden. Jeg bruker foundation og sminke over og det holder seg fint hele dagen uten at jeg trenger å rette på noe!

Chantal B

Jeg elsker dette produktet, og hvis jeg kjøper det vil jeg bruke det sammen med en antiagekrem. Jeg liker konsistensen og jeg er fornøyd med resultatet så langt. Huden er mer strålende og mer jevnere enn før.

Nathalie L

Et flott produkt - en fin måte å starte dagen på!

Marion B

Porene mine har blitt synlig redusert. Det har en fantastisk konsistens.

Benedicte D

Det har en god konsistens, som raskt absorberes inn i huden. Det er lett å fordele, og det er ikke for tynt og flytende. Pumpen gør det enkelt å få riktig mengde ut. En fornøyelse å bruke.

Karine C

Jeg bruker Idealia Life Serum etter at jeg har fjernet makeupen min og renset huden min. Det føles veldig godt. Fargen og lukten er fantastisk og serumet trekker raskt inn i huden. Huden min føles ikke klissete eller fet. Den blir mer strålende og frisk, og hudtonen ser umiddelbart mer jevn ut. Jeg elsker dette produktet!

Graziella S

Det føles ut som en forsiktig berøring mot huden, og det bringer liv til min hudfarge.

Laure S

Jeg liker virkelig dette serumet, ettersom det gjør huden min myk og strålende. Det gjør huden rikelig med fuktighet, og er en god base for makeup. Det lukter godt, har en vakker farge og konsistensen er lett å fordele.

Danielle G

Jeg må si at det er et godt produkt, uten parabener som passer for alle hudtyper. Det har en behagelig konsistens og delikat floral duft. Det får huden min til å se mer strålende ut og mine ansiktstrekk virker mindre trøtte. Også gir den meg godt med fukt. Jeg vet ikke om jeg vil gå så langt som å si at det "idealiserer" huden - vi må vente og se...

Coralie C

DE SISTE DAGENE FØLGER JEG MEG LYSERE: Kinnene mine er rosenrøde, men ikke den type rød jeg får når jeg blir sliten - huden min hatt tatt til seg en farge som gjør at den ser friskere ut. Huden min føles levende, full av vitalitet og den blir mer og mer myk og behagelig. Den usedvanlige stikkende følelsen i huden er nesten borte. Jeg er i bedre humør og jeg føler meg vakker.

Karine A

Min hud er mykere og har fått en fin, frisk farge, som om jeg nettopp har vært ute og gått en tur på landet.

Charlotte P

Jeg har bare brukt serum i to dager, og jeg elsker det allerede. Huden min er mye mindre blank etter bruk av Idéalia. Da jeg våknet i morges fant jeg ut at den var mer strålende - mindre trist - som om den var sunnere. Huden føles mykere og godt fuktet. Jeg føler meg bra og jeg føler meg nesten vakker.

Stéphanie D

Min hud føles mer behagelig, min hudtone ser mer sunn og rosa ut - den er på vei til at bli veldig fin igjen. Jeg er overrasket over at det virker så raskt. Det føles som om, det legger seg et beskyttende skjold over huden hele dagen. Huden blir fløyelsmyk og ser bra ut. Det er bare så fint!

Julie B

Dette er den andre dagen jeg bruker dette produktet og jeg må si at jeg er veldig fornøyd. I morges da jeg våknet, syns jeg at huden min virket mer strålende og uthvilt enn den vanligvis pleier. Før jeg dro, brukte bare litt dagkrem og concealer - og jeg var klar. Det er utrolig, at et enkelt hudpleieprodukt kan gjøre en slik forskjell. Dette serumet trekker raskt inn i huden og er perfekt for min sensitive hud.

Fabienne L

Når jeg påfører det, føler jeg at huden min blir mer strålende, frisk og rosa. Som om den kjedelige gråtonen har forsvunnet. Jeg følte meg mer attraktiv i morges. Jeg føler meg mer strålende.

Isabelle G

Det er et veldig fint produkt - det lukter friskt og føles ikke fettete eller klebent på huden som noen av serumene har prøvet før. Huden min absorberer produktet umiddelbart og føles øyeblikkelig mykere.

Maitena B

Dette serumet er veldig lett og gjør ikke huden min fet. Det er en veldig effektiv fuktighetskrem. I går kveld brukte jeg kun serum, og min hud føltes ikke stram. Det er et ultralett og behagelig produkt.

Corrine J

Når jeg ser meg selv i speilet, zoomer jeg inn på hver eneste pore, og jeg kan se, at huden min helt klart har blitt mer jevnere.

Claudia V

Jeg er veldig fornøyd. Jeg har endelig funnet min drømmekrem - det er definitivt denne!

Claudia V