getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mathilde

Fødselslege - Paris

Hun er 37 år og hennes jobb er som en emosjonell berg- og dalbane. De skiftende arbeidstidene går utover familien og det sosiale livet… og så er de en konstant utfordring for huden henens.

Tilbake

8 dager i Mathildes liv

DAG 1: HJEMME

1

“ JEG VET ALDRI HVORDAN MIN DAG KOMMER TIL Å VÆRE. Når jeg jobber på sykehuset, kan det være 24 timer non-stop. Når jeg er hjemme, prøver jeg å være der for familien min - Jeg kjører min eldste datter til skolen og lager god mat, slik at vi kan spise ordentlig sammen. Men jeg er også ofte på vakt, fordi babyer selv bestemmer når de skal komme. Den eneste rutinen er, at det ikke finnes noen rutine! Jeg er 37 år og noen dager ses det godt på huden min... 

“ MIN ANSIKTSRUTINE PÅ MORGENEN ER HELLIG. Så snart jeg kommer ut av dusjen, gir jeg huden min litt grunnleggende velvære for å forberede den til utover dagen. Det er en av de få dyrebare øyeblikkene jeg har for meg selv. Frem til nå har jeg ikke vært så flink til å fukte huden min regelmessig og de fleste dagene føles huden min tørr og sliten ut. Jeg håper at Idéalia Life Serum raskt vil kunne rette opp i den mangelen på oppmerksomhet, som huden min har fått. 

“ IMORGEN ER NOK EN DAG. Selv etter en fridag føler jeg ofte at jeg ikke helt har ristet trøttheten etter mine gale arbeidstider av meg. Jeg elsker å slappe av med en god bok. Det gir meg litt tid for meg selv, og gjør at jeg føler meg bedre rustet på morgendagens operasjoner.  

DAG 2: PÅ JOBB

2

“ NØDSTILFELLER SKJER. Jeg må være frisk og klar til å kunne operere. I et akutt tilfelle, trenger man et klart hode og absolutt fokus. Trykket er intens, men adrenalinet får oss gjennom tøffe dager som i dag. 

“ NÅR JEG IKKE SPISER RIKTIG, LIDER HUDEN MIN. Innimellom rekker jeg å presse inn litt tid til å spise lunsj med en venninne, men på dager som i dag, er jeg heldig hvis jeg rekker å drikke en kopp kaffe. Jeg spiser og drikker når jeg kan, for det meste stående. Det kan ikke være bra for huden min! Men det virker som Idéalia Life Serum, som jeg har begynt å bruke, har en positiv effekt. Min hud føles fuktet. 

“ INGEN DAGER ER LIKE. Jeg er alltid oppmerksom på at jeg ikke bare har ansvaret for et liv, men også livet inni moren. Det er et tungt og stressende ansvar, som jeg har hver dag.  

“ BAK KULISSENE; ER VI ALLE MENNESKER. Jeg elsker jobben min og menneskene jeg jobber med er definitivt en av fordelene. Å snakke med en kollega for å drøfte en sak eller bare slå av en hyggelig prat , hjelper meg med å håndtere dagens dramaer. Jeg er heldig som jobber med så flinke fagfolk. 

DAG 3: FRIDAG

3

“ DØTRENE MINE TRENGER MEG. Som de fleste arbeidende mødre, må jeg ofte gjøre flere ting samtidig. Min tid med barna må bli en miks av praktiske ting som f.eks. å ha det gøy sammen mens man handler.  

“ MAT ER VIKTIG. Selv om jeg selv har en tendens til å hoppe over måltider, spesielt når jeg har så lange vakter, sørger jeg alltid for at jentene får en god og balansert frokost. 

“ HUDEN MIN SKRIKER ETTER ORDENTLIG MAT. Jobben min tillater ikke alltid at mannen min og jeg kan nyte en god middag sammen, men i kveld er det mulig. Jeg føler meg inspirert! Eter å ha brukt Idéalia Life Serum i 4 dager, føles huden min mykere og ser ikke så trøtt ut. 

DAG 4: TILBAKE PÅ JOBB

4

“ DET ER VANSKELIG Å FÅ HVER PASIENT TIL Å FØLE SEG SPESIELL. Det å være på sykehuset kan være overveldende for mange kvinner. Jeg gjør mye for å gi dem personlig oppmerksomhet, når jeg kan. Jeg tror det utgjør en forskjell. 

“ EN SYKEPLEIER SA AT JEG SÅ 5 ÅR YNGRE UT! På en eller annen måte - til tross for mine hyperaktive dager - ser faktisk huden min flott ut. Hvorfor forsømmet jeg den så lenge? Idéalia Life Serum fungerer faktisk. 

“ HELDIGVIS ELSKER HUN VUGGEN SIN. Jeg hater å droppe av min yngste, men jeg har ikke noen valg, vi arbeider jo begge to. Vi er glad for karrierene våre, og hun elsker å være sammen sine små venner. Men jeg elsker også når vi kan være sammen - bare oss to.. 

“ Å VÆRE MOR ER MIN ANDRE JOBB. Når jeg kjører datteren min til skolen får vi tid til å snakke litt sammen om dagligdagse ting. Jeg er hele tiden overrasket over utviklingen hennes! 

DAG 5: MØTET

5

“ JEG KAN VÆRE STA. Når det handler om en pasients helse, holder jeg meg ikke tilbake. Jeg har min mening og andre respekterer det. 

“ STORE BESLUTNINGER. Å diskutere dagens saker kan være utfordrende. Man må prøve å legge følelsene sine til side og lete etter de beste faglige løsningene. Det er ikke alltid lett. 

“ HUDEN MIN HAR BRUK FOR EN SUNN LUNSJ. Å kunne sitte ned med en kollega og spise lunsj er luksus. Men det varte ikke lenge før jeg ble tilkalt ned til fødestuen. Jeg er trøtt etter en lang dag, men de ytre tegnene er ikke så synlige. Jeg liker hvordan huden min føles etter at jeg har begynt å bruke Idéalia Life Serum. Den er ikke så stram lenger, og jeg føler endelig at jeg gjør noe godt for meg selv. 

DAG 6: I HAGEN

6

“ JEG FØLER MEG VELDIG HELDIG. Å ha en hage er bra for barna - og for oss andre. Vi har forestilt oss hvordan det hadde vært hvis vi fikk nummer 3… 

“ DE ENKLE TINGENE I LIVET ER DE BESTE. Vi elske å dyrke og plukke våre egne urter. Jentene elsker å engasjere seg. 

“ VI HAR EN VELDIG LYS HUD; SÅ JEG ER FANATISK NÅR DET GJELDER SOLKREM. Jeg hater å bli solbrent så jeg sørger for at vi alle er godt beskyttet. Det er som å gjøre huden en tjeneste! Jeg drar også godt nytte av Idéalia Life Serumets gode egenskaper til å motvirke solens påvirking på huden. 

“ JEG ELSKER Å BRINGE HAGEN INN I HUSET. Hva kan være bedre enn å ha våre egne friske jordbær fra hagen på dessertbordet! 

DAG 7: STOR NYHET

7

“ JEG ER GRAVID! Ja, nå er det offisielt. Jeg venter vårt tredje barn, og i dag var jeg til den aller første ultralyden. Det er rart å være på sykehuset som en pasient istedenfor som en lege, men det er godt at det er noen som tar seg av meg til en forandring. 

“ JEG FØLER AT JEG HAR MØTT MIN BABY. Den første ultralyden er alltid magisk. Jeg tok med meg bildene hjem og de er helt fantastiske - det blir de første portrettene i babyens nye album! 

“ IKKE SÅ RART AT HUDEN MIN HAR VÆRT MERKELIG I DET SISTE. Graviditeten min er en vidunderlig overraskelse og den forklarerer en del - hormonene har påvirket huden min, og jeg har hatt det så travelt at jeg ikke har koblet de to tingene sammen. Det har vært dager hvor ansiktshuden min har vært så tørr, og at jeg har sett dobbelt så trøtt ut. Andre dager har jeg våknet opp med kviser og fet hud. Det ser ut til at jeg har begynt å bruke Idéalia Life Serum på helt det korrekte tidspunktet. Når jeg bruker den, føles huden min myk og bra ut med det samme. 

DAG 8: ET NYTT LIV

8

“ JEG ER HER FOR Å HJELPE TIL MED NATURENS GANG. Det kan være lett å glemme at en fødsel er en naturlig prosess, når man er omgitt av skarpe lys og masse utstyr. En del av min jobb er å hjelpe kvinner med å følse seg godt tilpass med alt som skjer omkring dem. 

“ DETTE ER DET SOM GJØR DET HELE VERDT. Stress, trøtthet og bekymringer smelter plutselig bort. 

“ JEG HAR DEN BESTE JOBBEN I VERDEN. På dager som disse, vil jeg ikke at ting skulle vært på noen annen måte. For et privilegium å kunne dele de lykkligste øyeblikkene i disse kvinners liv! 

JEG KAN KNAPT GJENKJENNE MITT EGET ANSIKT. Etter kun 8 dager, og med alt det profesjonelle og følelsesmessige jeg har vært igjennom, er huden min forvandlet. Porene mine er redusert, jeg ser bedre ut og jeg føler meg bedre. Jeg har kun brukt en liten del av Idéalia Life Serum hver morgen og kveld og bare se resultatet! Jeg kan føle det og folk rundt meg kan se det. Kollegaene mine sier at jeg ser yngre og mindre trøtt ut. Jeg kommer helt sikkert til å fortsette med å bruke dette serumet.