getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soraya

Restaurantsjef - New York

Denne 36 årige kvinnen jobber med ugunstige tidspunkter for å gjøre sin Manhatten resturant til en suksess. Men den uregelmessige livsstilen er ikke alltid en suksess for huden hennes.

Tilbake

8 dager i Sorayas liv

DAG 1: PRESENTASJON….

1

“ LIVET ER INTENST. Jeg elsker livet mitt, men noen ganger skjer det så mye, at jeg ikke har tid til meg selv. Hvis man skal ha fornøyde kunder, så må man legge inn mange timer. Og det skal også være tid til familien. Det er ikke alltid lett. Å være trøtt og stresset har sin pris - det kan spesielt ses på huden min. Porene mine har blitt store og huden ser trøtt, trist og litt livløs ut. Jeg gleder meg til å prøve Vichy Idéalia Life Serum. Kanskje kan det hjelpe meg til å få balansen tilbake i huden min. 

“ DET ENDRER NESTEN IKKE PÅ RUTINEN MIN. Jeg renser og fukter allerede huden min både morgen og kveld. Å tilføye Idéalia Life Serum til rutinen er ikke noe problem. Det er lett å påføre - man skal bare ha en ren hud! 

“ PÅ JOBBEN KAN JEG IKKE TA SUKSESSEN FOR GITT. Restaurantbransjen i New York er vanskelig. Jeg kan aldri ta noe for gitt, og akseptere ting slik de er. Hver dag må jeg søke nye veier, hvordan vi kan gjøre ting bedre og komme litt lenger. På en eller annen måte må jeg hele tiden finne ny energi. 

“ JOBBEN ER IKKE ALT. Det er viktig å ha tid for venner og familien. Og like viktig er det å ha litt tid og rom for meg selv. Leiligheten min er et lite hjørne av ro. 

DAG 2: LA OSS KOMME I GANG

2

“ DAGENS FØRSTE UTFORDRING FOR HUDEN MIN - T-BANEN. Det er skittent, men det er praktisk. Allerede midt på dagen er huden min påvirket av forurensning og svette. Idéalia Life Serum skal kunne hjelpe meg med det. Ønsk meg hell og lykke! 

“ DET ER LETT Å SHOPPE. Med t-banekortet kortet kan jeg hoppe av og på hele Manhatten og nyte det, som mitt eget nabolag. 

“ DET ER ET MARKED SOM JEG ELSKER. Jeg kan velge og vrake de mest fantastiske utvalgene, det er frisk mat fra hele verden. Jeg kommer alltid hjem med noe nytt og spennende! 

DAG 3: VELKOMMEN TIL MIN RESTAURANT

3

“ SERVICE ER NØKKELORDET. Kundene mine har veldig høye forventninger og det er min jobb å sikre at de får en fantastisk opplevelse hver gang. Jeg har et stort smil, men under overflaten er jeg stresset. Og huden min kan merke det! Den mister sin glød og ser trist ut. Men i dag synes jeg det er bedre - den føles mer myk enn normalt. 

“ NÅR SOLEN SKINNER; BEGYNNER HUDEN MIN Å STRAMME SEG. Vårt utendørs terrasebord er godt for omsetningen, men huden min har en tendens til å bli tørr, når jeg er altfor mye utendørs. Nå som jeg bruker Idéalia Life Serum er jeg ikke så bekymret, fordi jeg vet at den motvirker noen av solens skadelige virkninger. 

“ TIDEN FØR FROKOST ER SOM STILLE FØR STORMEN. Det er mye, som må forberedes. Så snart bordene begynner å fylle seg opp er det bare go, go, go!"

“ JEG HAR NOEN GODE MINNER HERIFRA. Det er f.eks. den helt spesielle søndagen. Det var allerede fylt godt opp, og vi var igang med å servere brunsj, så kommer det plutselig et helt filmteam fra NBC. 

DAG 4: LITT TID FOR MEG SELV

4

“ MEG-TID ER VERDIGFULL. Fordi jeg arbeider så mye, og på underlige tidspunkter, er jeg stort sett alltid trøtt. Så når jeg får sjansen, sørger jeg for å gi meg selv oppmerksomhet. Nå har jeg brukt Idéalia Life Serum i 4 dager og jeg kan allerede se at ansiktet mitt ser mindre trøtt ut. Mine trekk er heller ikke så tunge. 

“ JEG PRØVER Å HOLDE MEG I FORM. Man sier at det er godt for både kropp og sjel å løpe. Når jeg løper, lar jeg tankene løpe løpsk. Det virker veldig avslappende og gir meg frisk, ny energi. 

“ JEG FØLER AT JEG KJEMPER IMOT FORURENSNING. Noen dager kan man nesten smake det i luften. Det er ikke så rart, og jeg vet at det ikke er godt for huden min. Jeg kan nærmest føle at det kveler huden min. 

“ I DAG SA NOEN KUNDER AT JEG SER YNGRE UT. Kan det være Idéalia Life Serum? Jeg kan helt klart se forskjellen selv. Jeg gir gjerne serumet æren! 

DAG 5: TRAVEL DAG

5

“ MITT ANSIKT HAR EN BEDRE DAG ENN MEG. Frokosten var veldig travel idag, men jeg kom igjennom den. Jeg er helt ødelagt etter i går kveld - vi hadde to store festarrangementer på én gang. Men når jeg ser på ansiktet mitt er det helt utrolig hvor uthvilt jeg ser ut. Jeg har også lagt merke til at porene mine ser mindre ut enn før. Huden er mykere! 

“ TRAVELT, TRAVELT, TRAVELT. Etter å ha spist en sunn frokost, kjørt datteren min til skolen, yoga og en løpetur er jeg klar til å gripe denne ukens regnskap hjemmefra. Og så må avsted til restauranten og gjøre klart til frokost. 

“ JEG HAR FØYET TIL MITT EGET FRANSKE TOUCH. Folk sier at det føles helt spesielt å spise her, på grunn av den innredningen jeg har valgt. Det er et konstant pågående arbeid å hele tiden endre innredningen, slik at den gjenspeiler de menneskene som spiser her. 

DAG 6: EN PAUSE MED VENNER

6

“ Å BLI SERVERT TIL EN FORANDRING UTGJØR EN FIN FORSKJELL. For engangs skyld kan jeg slappe av og nyte god mat med venner. Når jeg spiser på andres restauranter kan det være vanskelig å slå mine uvanlige reflekser av. Men hei, jeg har fortjent en pause! 

“ JEG PRØVER Å SPISE ORDENTLIG. Jeg hopper ofte over frokosten, og selv om jeg ønsker å spise sunt, så er flertallet av mine måltider alltid hurtig mat. 

“ MINE VENNER HAR MERKET EN FORSKJELL. Gjennom hele min hyperaktive uke har Idéalia Life Serum gjort arbeidet sitt i bakgrunnen. Vennene mine har sagt at jeg ser mer uthvilt ut og at jeg ser enda yngre ut. Hvis menneskene som er nærmest meg kan se forskjell, da er alt bra! 

“ JEG FØLER MEG OGSÅ YNGRE. Huden min ser mindre trøtt ut og den føles gjennomfuktet. I speilet kan jeg se, at porene mine er trukket sammen og huden ser mer glad og strålende ut. Selv datteren min sier at jeg ser yngre ut....her om morgenen kalte hun meg sin storesøster! 

DAG 7: JOBB

7

“ JEG GJØR ALLTID 10 TING PÅ ÉN GANG. Jeg sjekker epost, administrerer bordbestillinger og organiserer legetimer for datteren min. I det minste kjeder jeg meg aldri! Denne uken har vært mer travel enn de fleste, men du kan ikke se det på huden min. Jeg synes den ser bra ut og føles fantastisk. I stedet for å være fet og stresset, er huden min frisk og myk. Det er superflott! 

“ DET ER MYE STRESS BAK SCENEN. Å drive en restaurant betyr ikke at man bare skal legge mat på tallerkener. Det er inventar, personalhåndtering, innkjøp og regnskap. 

“ JEG GIR ALLTID 200 %. Enten jeg er på jobb eller ordner ting for restauranten, så er jeg alltid fullstendig fokusert og fast bestemt på at utviklingen skal gå i riktig retning. Man blir ikke suksessfull ved et tilfellet. Jeg tror på hardt arbeid. 

“ JEG TENKER ALLTID PÅ JOBB, UAVHENGIG AV HVOR JEG ER. Jeg sjekker leveringene og sikrer meg at vi har fått det vi skulle ha i tide. Jeg slår aldri av telefonen min - eller arbeidshjernen min. 

DAG 8: TID TIL MEG SELV

8

“ NOEN GANGER TAR JEG PAUSE FOR Å FRISKE OPP MINE SANSER. Det meste av mitt liv kan sammenlignes med et lyntog. Så noen ganger stikker jeg av i korte øyeblikk - bare for å minne meg selv på at små ting også er viktige. 

“ JEG VIL ANBEFALE DET. På kun 8 dager har Idéalia Serum vist meg, hva det kan. Min hud er mykere, den føles mer gjennomfuktet uten å virke fet, og jeg kan se at huden min er mer strålende. Jeg elsker konsistensen og den megel milde duften. Alle resultatene er positve, og jeg er veldig glad. 

“ FRISKE JORDBÆR I NEW YORK. Gudskjelov for at noen av mine favoritt snacks også er sunne for huden min. 

“ DET ER MOBILEN MIN IGJEN. Ja, livet mitt er hektisk - men jeg ville ikke byttet det med noen!