getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Frederique

Fotograf - Paris

Bak kameraet på disse reportasjene finner vi vår 43 årige fotograf, som så mange andre kvinner, SYNES HUN AT HUDEN HENNES REAGERER på hennes aktive livsstil.

Tilbake

8 dager i Frédériques liv

DAG 1: PRESENTASJON

1

“ DET ER ET MYSTERIUM, AT JEG OVERHODET STARTET MED Å FOTOGRAFERE. Det var ingenting i min oppvekst som indikerte på en karriere som fotograf. Jeg vokste opp i en bar i en liten by i Sør-Frankrike. Det var familien som eide baren, og slik har det alltid vært. Nå bor jeg i Paris med sønnen min, og tar ofte bilder av kjendiser. Det er en helt annen verden. Jeg inkluderer meg meg selv i dette eksperimentet, nå som jeg skal reise for å følge fire andre kvinners liv. Jeg har lyst til å se hva Idéalia Life Serum kan gjøre for min hud! 

“ MORGEN OG KVELD, UTEN UNNTAK - ER HUDEN MIN I FOKUS. Jeg er veldig streng når det dreier seg om min ansiktspleierutine. Etter en rask dusj, bruker jeg en fuktighetskrem og litt pudder, også går jeg aldri noen steder uten mascara på vippene. Selv om jeg er altfor trøtt, legger jeg meg aldri til å sove uten å ha fjernet sminken. Jeg har et hemmelig håp om at Idéalia Life Serum hjelper huden min gjennom denne globale uken jeg når tar tak i. 

“ JEG HAR ALLTID TID TIL SØNNEN MIN. Jeg elsker den tiden vi bruker sammen - selv de små tingene som å kjøre og hente han fra skolen. 

“ VI GJØR DET BESTE UT AV TIDEN VI HAR SAMMEN. Det er helt sikkert et spørsmål om kvalitetstid. Når arbeidet mitt bringer meg vekk fra han, savner vi hverandre. 

DAG 2: FORBEREDELSER

2

“ DAGEN MIN STARTER KL. 7. Er HUDEN MIN KLAR TIL DET? Jeg elsker det jeg driver med, så jeg er ivrig etter å komme i gang. Men jeg er også oppmerksom på at stress, som jeg takler hver dag, kanskje vil kunne sees på huden min i form av trøtthetslinjer og en trist hudtone. Jeg kjører sønnen min til skolen, drikker omtrent 22 kopper med kaffe og ser igjennom eposter. Det er en masse, som skal gjøres. 

“ VENNENE MINE ER IMPONERT AV DE KJENTE ANSIKTENE JEG FOTOGRAFERER. Det virker kanskje fantastisk, at jeg ofte står skulder til skulder med kjendisene, men noen av dem er mer nervrotiske og stesset enn resten av oss. Deres personligheter kan gjøre jobben ti ganger vanskeligere. Jeg elsker å fotografere allminnelige mennesker som deg og meg. Jeg kan avsløre deres sanne jeg og det gjør det hele helt spesielt.  

“ JEG HAR DET TRAVELT HELE DAGEN. Jeg holder konstant øye med klokken. Det er alltid en avtale som skal overholdes. 

“ JEG SKRIVER ET FILMMANUSKRIPT. Innimellom alle mine fotograferinger, hjemmelivet mitt og vennene mine, må jeg finne tid til å jobbe med manuskriptet mitt....og tid til å bare tenke. 

DAG 3: REPORTASJE AV MATHILDE

3

“ Å FOTOGRAFERE FØDSLER ER VELDIG EMOSJONELT. HUDEN MIN REAGERTE VELDIG. Da jeg laget fotoreportasjen av Mathilde , fødselslegen, var det noen tøffe opplevelser. Som en mor kunne jeg virkelig sette meg inn i det som noen av kvinnene gikk igjennom. Dagens stress viste seg på huden, som ble blank og fet. 

“ JEG ER VELDIG INTERESSERT I HVORDAN ANDRE OPPLEVER TING. Den beste måten å dele en opplevelse på i jobben min, er å vise det gjennom andres øyne. På sykehuset opplever man alle former for følelser. Å finne en måte å uttrykke dem på, er det som fasinerer meg. 

“ JEG TRENGER IKKE Å SE FLERE KEISERSNITT. Dagen med Mathilde og hennes kollegaer var veldig inspirerende. Følelsesmessig drenerende, men inspirerende. 

DAG 4: REPORTASJE AV JILLIAN

4

“ JETLAG, PUH! MEN MITT ANSIKT KLARER SEG BEDRE ENN MEG... Etter en forferdelig flytur med 9 timers forsinkelse, har jeg ankommet Shanghai. Jeg gleder meg til å lage en fotoreportasje om Jillian, moteeksperten. Til tross for at jeg har vært på en skrekkelig flytur, ser huden min overraskende frisk ut. Jeg brukte Idéalia Life Serum både før og etter flyturen, fordi flyturer gjør huden tørr. Det ser ut til å ha hjulpet! 

“ JEG ER DØDSTRØTT. Jetlag bremser meg virkelig ned. Kjæresten min vil ikke kunne gjenkjenne meg - han pleier å si at jeg er alt, som begynner med "hyper"... Han har sikkert ikke tenkt på "hypertrøtt" !!!"

“ JEG LEGGER MERKE TIL FORURENSNINGEN I LUFTEN - OG PÅ HUDEN MIN. Jeg kan føle det, så da er det en annen grunn til å være glad for at jeg bruker Idéalia Life Serum. Det skal jo inneholde ingredienser som motvirker forurensningens spor på huden. 

“ SHANGHAI LEVER. Byen lever dag og natt. Det er fotografens drøm! 

DAG 5: FRIDAG I SHANGHAI

5

“ NOEN GANGER ER SØVN DEN BESTE MEDISINEN. Det går bedre med fotoreportasjen, men jeg har desperat bruk for litt verdifull søvn. Jetlag er en forbannelse, når det forventes at man skal være kreativ. 

“ DET ER EN FORANDRING FRA MITT VANLIGE SMØRBRØD. I Paris prøver jeg å spise sunt, men jeg hopper ofte over frokosten. Som oftest spiser jeg bare et smørbrød i farten. Men her i Shanghai er utvalget stort, og på fridagen min bortskjemmer jeg meg selv. 

“ SHANGHAI ER EN PALETT AV SEVERDIGHETER, LYDER OG LUKTER. Dette er en riktig reise. For å bli kjent med et sted, må du bruke alle sansene dine. 

“ JEG ER OVERRASKET OVER HVORDAN HUDEN MIN KLARER SEG. Jeg bruker mine siste timer i Shanghai til å tenke over min neste oppgave. Det er helt utrolig hvor godt huden min ser ut, når man tenker på hva den har vært utsatt for - stress, jetlag og forurensning... Idéalia Life Serum holder virkelig hva den lover, for huden min er godt gjennomfuktet og føles også mykere ut.

DAG 6: REPORTASJE I NEW YORK

6

“ ENDELIG EN BY SOM ER LIKE AKTIV SOM MEG! Dette er et tempo jeg elsker. Selv gjennom ei gardin av jetlag, får jeg energi av rytmen i New York. Det er så spennende! 

“ JEG ELSKER Å LEVE UT AV EN KOFFERT. Det er aldri for lang tid om gangen, men man opplever alltid nye ting og jeg møter alltid nye folk. 

“ DET ER PÅ KVELDEN JEG TAR DE BESTE BILDENE. hUDEN MIN FÅR IKKE HVILE. Dagen er ikke over når jeg legger fra meg kameraet mitt. Heldigvis holder jeg meg til min nye rutine med Idéalia Life Serum, morgen og kveld. Det hjelper definitivt huden min til å holde seg i balanse, selv om jeg er trøtt! 

“ JEG HUSKER PÅ Å FÅ FUKT FRA INNSIDEN OGSÅ. Å drikke mye vann er bra for jetlag og for huden min."

DAG 7: FRIDAG I NEW YORK

7

“ TEMPOET ER ENDRET, MEN JEG HAR FORTSATT JOBB PÅ HJERNEN. Min fridag i New York bruker jeg til å hvile litt, men også for å svare på epost og se litt på mitt filmprosjekt. Og selvfølgelig endrer jeg litt mening med hensyn til bildevalget. 

“ JEG TRENGER IKKE SPESIALUTSTYR FOR Å SLAPPE AV ELLER FOR Å PASSE PÅ HUDEN MIN. Jeg prøver å spise ordentlig og holde meg i form. Ikke noe komplisert. Jeg bryr meg om huden min og passer på den. Med Idéalia Life Serum er huden min kommet seg gjennom noen tøffe utfordringer, men den ser fantastisk ut og føles bedre. 

“ JEG BLIR ALDRI LEI AV NEW YORK. Hvor enn jeg ser, fra hvilken som helst vinkel, er det alltid noe interessant å se. Selv om jeg kjenner godt til byen fra film og TV er byen alltid overraskende. 

“ JEG PRØVER Å IKKE SE UT SOM EN TURIST. Jeg lykkes ikke alltid - spessielt når jeg går med kameraet mitt rundt halsen... Min favoritting å gjøre er å spise på steder der de lokale spiser. 

DAG 8: TILBAKE IGJEN

8

“ HJELP, ENDA ET FLY... MEN HUDEN MIN ER PÅ TOPP! Fotoshooten er ferdig, jeg har presset meg selv over alle grenser. Jeg fortjener en lang, deilig nattesøvn. Men merkelig nok ser og føles ansiktet mitt så friskt ut at man skulle trodd at jeg ikke har jobbet. 

“ DET ER GODT Å VÆRE HJEMME IGJEN. Å komme tilbake til Paris er alltid en av de beste delene av å være på reise. Og jeg savner sønnen min! 

“ SAMMEN MED MANNEN MIN. Det er deilig å ha noen å dele opplevelser med. 

“ DET ER RART, MEN JEG KAN IKKE SE JETLAGGET. Det lille eksprimentet mitt med Idéalia Life Serum har virket. De to mennene i mitt liv kan se forskjellen, og jeg kan føle det. Porene mine er reduserts, huden er mykere og jeg har en friskere og finere utstråling. Jeg kaller dette en suksess.