getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Eier av klesbutikk - Shanghai

Livet i Shanghai for denne 25 årige entrepenøren er så hektisk som Shanghai selv. Hennes travle timeplan og forurensningen sliter på huden hennes.

Tilbake

8 dager i Jillians liv

DAG 1: ET OVERBLIKK

1

“ JEG ELSKER AT HVER DAG ER FORSKJELLIG. Jeg føler meg heldig som jobber i motebransjen og har min egen virksomhet. Jeg er vokst opp i England og jeg nyter de forskjellige kulturene jeg møter her i Kina. Noen mener jeg lever enhver jentes drøm, men vennene mine, som også er selvstendig næringsdrivende, kan bedre sette seg inn i den mer stressfylte siden. Det er dager hvor presset gjør at det bryter ut kviser på huden min. Virkelig glamorøst! 

“ JEG ELSKER FRISTELSER. For det meste spiser jeg sunt, men det er også lett å gi etter for fristelser. I Kina, dreier så mye av hverdagen seg om mat. 

“ JEG HOLDER MIN MORGENRUTINE SÅ ENKEL SOM MULIG. Jeg bruker Idéalia Life Serum under min krem om morgenen og om kvelden. Jeg bruker faktisk litt mer på de områdene som jeg ofte har problemer med. Serumet føles silkemykt og lett å fordele. Når jeg påfører det, føles huden min frisk til tross for stress og forurensning, som jeg påvirkes av hver dag. Jeg gleder meg til å se forskjellen etter flere dagers bruk. Jeg håper på mirakler! 

“ JEG ELSKER Å LESE. En god bok hjelper meg med å lade opp og stresse ned etter en virkelig hard dag. Det er en personlig fornøyelse. 

DAG 2: EN TRAVEL DAG

2

“ JEG ARBEIDER SOM REGEL 6 DAGER I UKEN. Å ha sin egen virksomhet påvirker alle aspekter av livet mitt. Men heldigvis gir det meg også en masse fleksibilitet i hverdagen min. Noen dager må jeg droppe sosiale begivenheter eller helligdager, fordi det ikke passer med mine arbeidstider. Jeg kjøper sjeldent klær selv, men jeg har min finger på pulsen når det gjelder de nyeste trendene. 

“ DEN IDEELLE DAGEN ER NÅR EN KUNDE ER GLAD. Det er en klisjé, men hvis de ikke er glade, så er ikke jeg heller glad. For å ha en suksessfull butikk, er det tusen av detaljer, som må være på plass. Jeg har en finger med i alt for å få det til å fungere bra. 

“ JEG GÅR OFTE UT OG DET KAN SES PÅ HUDEN MIN. De fleste kveldene er jeg ute med vennene mine. Det blir ofte sent, og jeg får ikke nok søvn. Noen ganger er klokken fire innen jeg er hjemme. Huden min reagerer ofte, og blir grå og kjedelig, når jeg er trøtt, og spesielt hvis jeg har fått i meg en del drinker kvelden før. 

DAG : INNREDE HJEMMET

3

“ DET ER MER I MITT LIV ENN JOBB, JOBB,JOBB. Jeg elsker å bare være hjemme og gjøre det mer hyggelig. Jeg streber alltid etter det perfekte uttrykket og opprydning er en del av det. 

“ Å MALE ET ROM GJØR MEG GLAD. Jeg får ny energi ved å se forvandlingen. Jeg vil heller gjøre det selv, enn å betale noen andre for å gjøre det. 

“ HURTIG MAT IGJEN - IKKE GODT FOR HUDEN MIN. Jeg var på utkikk etter den helt perfekte vasen, så igjen fikk jeg ikke spist ordentlig frokost! Men i det minste begynner jeg å føle effekten av Idéalia Life Serum. Min livsstil gjør at huden min ofte virker trist og kjedelig, men jeg har nå merket at den virker mer glatt og ser bedre ut. 

“ Å LETE ETTER MØBLER, ER MIN FORM FOR HOBBY. Når jeg har tid, elsker jeg å lete etter spesielle møbler. Det er en reise, som jeg ikke kan motstå - du vil bli overrasket over hva du kan finne i Shanghai. 

DAG 4: TID FOR Å SLAPPE AV

4

JEG SITTER IKKE STILLE LENGE. Dagen min startet med yoga i morges og et sunt måltid med grov toast og frukt. Selv om jeg ikke er i butikken, er det alltid en million ting som skal gjøres. Det er ikke alles idé om en fridag. 

“ EN KOPP TE ER EN SJANSE TIL Å FÅ LEST MINE EPOST. Jeg driver og arbeider med detaljene for butikken min sin nye hjemmeside. Hvis jeg ikke gir nett-designeren min tilbakemelding nå, vil det bremse prosjektet, og det har jeg ikke lyst til. 

“ HUDEN MIN HAR OGSÅ BEHOV EN PAUSE. Sene kvelder, forurensning, for lite vann.... Jeg vet godt at jeg ikke alltid er min huds bestevenn. Men det er én ting jeg gjør, som ser ut til å bedre skadene. Idéalia Life Serum begynner å bli en del av hverdagen min. 

“ JEG ER BEKYMRET FOR AT FORURENSNING VIL ALDRE HUDEN MIN. Som i mange andre storbyer, er det mye luftforurensning i Shanghai. Det påvirker helt sikkert huden min, så den mister sin glød. Jeg har lagt merke til at jeg ser mer trøtt ut i Shanghai, enn da jeg bodde i London. Eller kanskje det at jeg har blitt eldre! 

DAG 5: EN KVELD UTE PÅ BYEN

5

“ MOTEVERDEN SOVER ALDRI. Jeg elsker å være midt i det. Det er fantastiske personligheter og jeg møter alltid en masse venner, og det er en opplagt mulighet til å ta på seg festklærne sine på. 

“ SHANGHAI ER SVÆRT KOSMOPOLITISK. Det skjer alltid noe, og jeg prøver å få mest mulig ut av det jeg kan. Jeg kommer nok til å betale for det imorgen, når huden min er tørr og trist, og jeg vil se hundre år ut! Jeg må drikke mer vann. 

“ EN BLANDING AV FORRETNINGER OG FORNØYELSE. Jeg må alltid følge nøye med på hva som skjer i motebransjen. Men jeg sørger for å få en gøy kveld ute på byen. Livet er for kort! 

“ DET ER ET GODT LIV, MEN DET KREVER MYE AV MEG. Sene netter ute på byen, ikke nok søvn og kanske for mye å drikke. For ikke å tale om forurensning. Det er jo nærmest hudens verste mareritt. Men jeg må si, at etter 5 dager med Idéalia Life Serum ser huden min allerede bedre ut og føles mykere. 

DAG 6: SYKLER TIL JOBB

6

“ FORURENSNING OG SOL, EN DOBBEL TRUSSEL FOR HUDEN MIN. Hvis du skal raskt frem i Shangai, så sykler du. Det er alltid sånn jeg kommer meg på jobb. Men det betyr også at jeg utsetter huden min for en av mine verste fiender. Forurensning, som gjør huden min grå og trist, og solen, som gjør huden min tørr og mindre glatt. Jeg leste at Idéalia Life Serum motvirker noen av forurensningens og solens spor på huden, Kanskje er det derfor huden min virker mer strålende enn den pleier? 

“ JEG LETER ALLTID ETTER EN ORGINAL MÅTE Å DEKORERE VINDUET. Jeg så noen kule blomster på veien min og fargene deres inspirerte meg til en kul idé for min neste vindusutstilling. 

“ I BUTIKKEN ER JEG LIKE MYE PÅ UTSTILLING, SOM KLÆRNE. Kundene mine vet hvem jeg er, så jeg prøver alltid å fremstå best mulig. Det er en stor hjelp at huden min ikke lenger reagerer så kraftig etter en kveld på byen. 

“ ET PAR MINUTTER TIL OVERS FOR Å SJEKKE FREMGANGEN TIL MIN NYE NETTSIDE. Vi nærmer oss lanseringen av den nye hjemmesiden, men det er hele tiden en masse småting som må justeres. 

DAG 7: DA GÅR JEG ONLINE

7

“ DET ER ALLTID TID FOR EN ENDRING I SISTE MINUTT. Jeg er nesten klar med butikkens nye hjemmeside. All den tiden foran skjermen gir ikke ansiktet mitt den mest friske utstrålingen på byen... Men jeg er perfeksjonist og må justere et par ting... Det er jo tross alt mitt varemerke. Det er viktig! 

“ LAGET MITT FORTJENER EN FEST. Jeg var heldig som fant en fantastisk gruppe av utviklere og webdesignere til å hjelpe meg med å legge drømmene mine på nettet. Jeg er nå offisielt på nettet med xinlelu.com! 

“ SKÅL FOR SUKSESS - PÅ SHANGHAI MÅTEN. Vi valgte en trendy restaurent for å feire lanseringen av hjemmesiden og menyen er retro klassisk. Jeg må huske å få det med i skrapboken! 

DAG 8: UT MED KJÆRESTEN

8

“ UTSEENDE MITT ER VIKTIG. Uansett om jeg er sammen med kjæresten min eller med kunder, føler jeg meg tilfreds når huden min føles frisk og gjennomfuktet. 

“ EN SUNN FROKOST MED DU VET HVEM. Noen ganger er det fint å glemme alt om meg, den profesjonelle karrierekvinnen, og bare være oss to. 

“ JEG OPPLEVER EN SYNLIG FORBEDRING AV HUDEN MIN. Det er utrolig at jeg kan se forskjell etter å ha brukt Idéalia Life Serum i så kort tid. Huden min er mykere og mer strålende. Jeg føler at jeg vinner kampen om forurensning, solen og de sene kveldene!