getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Natasha

DJ - New York City

Hun er 31 år, og den menneskelige utgaven av byen som aldri sover. Hun passer på barn om dagen og jobber som DJ på natten, og huden følger ikke alltid med.

Tilbake

8 dager i Natashas liv

DAG 1: PRESENTASJON…

1

“ JEG ELSKER DET JEG GJØR. Ikke alle kan leve av sin lidenskap. Jeg har funnet den perfekte løsningen, der jobbene mine både inneholder musikk, mote og barn. Hektsike dager og netter er ikke alltid så bra for huden min - den føles ofte litt stram og fet. Søvnmangelen er konstant. Trøtte trekk og store porer sier alt, spesielt hvis jeg har vært sent ute kvelden før. La oss se om Idéalia Life Serum kan motvirke noe av dette kaoset jeg utsetter huden min for! 

“ Å VÆRE SUPERGOD ER GØY, MEN…. Utover å løpe til jobber og avtaler, skal jeg også være au jour med eposten min, samarbeide med kunder og gjøre klart utstyret mitt til jeg skal på turné. Det er ikke rart at jeg har poser under øynene! 

“ NÅR JEG IKKE ER PÅ FEST, PLANLEGGER JEG EN. Musikk er en stor del av mitt liv. Som DJ kan man ikke bare dukke opp og snurre et par skiver. Jeg liker godt å forberede mine oppdrag, så jeg tilbringer mye tid i leiligheten min for å lage nye mikser. Jeg har også et radioshow. Dagen har aldri nok timer. 

DAG 2: VELKOMMEN TIL MIN VERDEN

2

“ JEG TILPASSER MUSIKKEN TIL HUMØRET. Når jeg er ute og spiller, så har jeg ansvaret for å velge den musikken som passer seg til kvelden. Hver oppgave er forskjellig og det er publikum også. Det er min jobb å få dem til å danse. Tro det eller ei, det kan være veldig stressende 

“ DET ER MER MORO ENN ARBEID. Jeg elsker å spille musikk om natten for en entusiastisk mengde dansende mennesker og være sammen med vennene mine. Det er kjempevanskelig når jeg skal tidlig opp dagen etter, men for et herlig liv! 

“ DET ER UTMATTENDE FOR MEG OG HUDEN MIN. Jeg er som regel ute og spiller 3-4 netter i uken. Det krever mye energi, og kommer i tilegg til min vanlige jobb. Ikke så rart at huden min ofte ser trøtt ut og porene er så store. I noen av lokalene jeg spiller i er det også mye røyk, og jeg vet at giftige røykpartikler trenger inn i huden min.  

DAG 3: STARTER TIDLIG

3

“ JEG ØNSKER Å DELE MIN KJÆRLIGHET FOR MUSIKK MED BARNA. Når jeg jobber med barn, står jeg opp kvart på sju, så jeg rekker å være der til åtte. Femten småbarn trenger mye konsentrasjon, så jeg passer på å spise en sunn frokost eller en frisk juice. Idéalia Life Serum er en ny del av min morgenrutine. Jeg bruker den under foundationen min og på kvelden før jeg legger meg. Jeg elsker kosistensen og duften. Den er veldig myk og kremet. Jeg vet godt at det er for tidelig å si noe, men jeg føler allerede at huden min har blitt mykere. 

“ BARNA ER VELDIG NYSGJERRIGE. Det er en flott alder å jobbe med - de stiller de morsomste spørsmål. Jeg smiler og ler mye når vi er sammen.  

“ DE LÆRER NYE TING HVER DAG. Når jeg jobber med barna, spiller vi musikk, gjør yoga og danser. Mange synes at det virker vanskelig å jobbe som DJ, men 15 barn, som løper som gale kan også være ganske hardt! 

DAG 4: LITT FRITID

4

“ HVIS JEG IKKE SPISER SUNT BLIR HUDEN MIN GRÅ OG TRIST. Ofte spiser jeg bare noe i farta, men hvis jeg har god tid liker jeg godt å spise en god sandwich eller salat. Selv om jeg har hatt flere kveldsjobber på rad nå, føles huden min faktisk godt gjennomfuktet og strålende. Kanskje det er Idéalia Life Serum som allerede fungerer. 

“ JEG HAR MINE SMÅ HEMMELIGHETER. Denne uken har Idéalia Life Serum flyttet inn i livet mitt. Det ser virkelig ut som om den gjør huden min mye mykere. 

“ JEG KAN IKKE STÅ IMOT EN GOD HANDEL. Jeg elsker å lete etter klær på loppemarked. Jeg ser alltid etter noe annerledes eller funky jeg kan ha på meg på min neste DJ jobb. 

“ JEG ELSKER NEW YORK.På en vakker og solrik dag, kan ingen steder sammenlignes med her. Her kan jeg møte mennesker fra alle kulturer. Det er spennende! 

DAG 5: DJ & MAT

5

“ JEG ER I MIN HELT EGEN VERDEN. Jeg bare elsker det - jeg føler meg så i live. Og det er en god følelse å se, hvordan musikken har en evne til at få mennesker opp av stolene og danse. 

“ MITT ARBEIDSLIV GIR IKKE MYE FRITID. Hvem kan gå forbi en isbod på en slik dag? Jeg må drikke et ekstra glass vann senere for å kompensere for denne deilige, lille synden. Forresten synes jeg at huden min ser mye bedre ut og den føles også mykere enn den har gjort på lang tid. Det er noe som sier meg at Idéalia Life Serum virkelig hjelper. 

“ ATMOSFÆREN ER ELEKTRISK. Allerede før jeg starter å spille musikken min, kan jeg føle på stemningen. Alle venter, alle vil bare ha en super kveld. 

“ EN LITEN EN KAN IKKE SKADE. New York er fylt med fristelser. Noen ganger er en cookie den beste maten å ta med seg i farten. 

DAG 6: RADIO SHOW

6

“ KL. 14 ER JEG PÅ LUFTEN. På mandager går jeg direkte fra mine timer med barna til radioshowet mitt. Det er et kappløp med tiden. 

“ NÅ SMÅSPISER JEG IGJEN. Mens lytterne mine hører på musikk, har jeg litt tid til å sende en sms, spise og drikke noe raskt før jeg gjør klart neste nummer. 

“ Å SPILLE LIVE ER ALLTID STRESSENDE. Det er en helt annen stemning når jeg gjør et radioshow. Selv om jeg er helt alene i studio i stedet for å være en del av den dansende folkemengden, så må det høres bra ut og presset ligger kun på meg. Dette stresset gjør huden min trøtt og trist. Men etter jeg har begynt å bruke Idéalia Life Serum, ser det ikke lenger ut som om stresset har samme effekt på huden min.  

“ UPTOWN, DOWNTOWN - JEG TAR T-BANEN. Så er jeg på farten igjen. Jeg har noen ærender å ordne, et par regninger som skal betales og kanskje jeg til og med kan hvile meg litt. 

DAG 7: BROOKLYN LOPPEMARKED

7

“ JEG LETER ETTER NOE NYTT. På loppemarkedet er der alltid en utrolig blanding av retro og unge, ferske designere. Jeg er nesten avhengige og det er mitt favorittsted for å finne noe spesielt. 

“ DEN ER KLAR, NÅR JEG ER. Hvis jeg føler at jeg har bruk for en hjelpende hånd, så vet jeg at jeg kan bruke Idéalia Life Serum. 

“ SOLEN GJØR HUDTONEN MIN UJEVN OG FLEKKETE. Det er godt å vite at Idéalia Life Serum reparerer solskadet hud. Jeg har fått min dose sol i dag, men huden ser og føles fortsatt bra. 

DAG 8: PÅ JOBB SOM DJ

8

“ ET MUSIKKNUMMER LEDER TIL ET NYTT. Min musikk minner meg om dagene mine - mange helt forskjellige erfaringer uten stopp. 

“ ENDA EN SEN KVELD. Og for en natt! Alle så ut til å nyte musikken, så jeg vet at jeg har gjort jobben min riktig. 

“ DET ER INTENST. Jeg skifter konstant mellom forskjellig musikk og mikser, endrer plan hvis stemningen på dansegulvet endrer seg. Prøv selv å være så oppmerksom klokken tre på natten! 

“ JEG HAR ALDRI BRUKT ET SERUM FØR. Nå som jeg har brukt Idéalia Life Serum i 8 dager, ser jeg at det er annerledes. Det virker som om det gir mer fukt i dybden. Jeg synes det er enkelt å påføre, bare ved å bruke fingertuppene og jobbe det inn i huden i sirkler. Jeg kan ærlig si at det føles godt på huden.