NEW  VI BRUKER COOKIES PÅ DENNE NETTSIDEN  LES MER HER.

Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du vår bruk av cookies

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kraften fra mineraliserende kildevann, som har sitt utspring i franske vulkaner, gjør huden sterkere.

Vichy mineraliserende termalsk kildevann

Kraften i Vichy mineraliserende termalsk kildevann for en sterkere hud.

Vichy-vannet har sitt utspring i hjertet av Frankrikes vulkanske område i Auvergne. På sin tusenårsreise gjennom vulkanene til en dybde på 4000 meter, blir vannet rikt på 15 mineraler og mineralnæringsstoffer, som er essensielle for en vakker hud.

Mineraliserende kildevann fra Vichy er den aktive stjerneingrediensen i Vichys hudpleieprodukter. Oppdag kilden til vannets kraft.

Opprinnelsen

Banebrytende innen dermokosmetikk

Doktor Haller oppdaget det mineraliserende kildevannet fra Vichy da han ble direktør for Vichy Thermal Center på begynnelsen av 1900-tallet. Han var den første til å ta i bruk de terapeutiske egenskapene til dette sjeldne vannet, og skapte deretter Vichy-merket.

Doktor Haller var også banebrytende: Takket være hans medisinske bakgrunn, skapte han nye hudpleieprodukter basert på forskjellige hudtyper. Han lanserte det første serumet på apotek og han utviklet veiledninger med skjønnhetsråd for kvinner.

Opprinnelsen til Vichy

 • 50 f.Kr.
  Kildene ble høyt verdsatt av kelterne og senere romerne på grunn av den unike effekten på huden, og ble et populært sted å bade.
 • 1677
  Ved sin hjemkomst fra Vichy, roser markien av Sévigné de termalske kurbadene ved Louis XIVs hoff, og dette blir den nye store trenden.
 • 1861
  Napoléon III anerkjenner kildens gunstige effekter. Vichy-les-Bains blir Europas viktigste kursted.
 • 1931
  Vichy-laboratoriene ble grunnlagt av Dr. Haller, en dermatolog ved varmebehandlingsentrene, og Georges Guérin, direktør ved Grenoville Perfumes. Deres åpningsproduktserie innen hudpleie og kosmetikk het Les Secrets de Vichy.
 • 1961
  Vichy åpnet et anlegg 4 km fra kildene. Fordelene med termalsk vann finnes i alle VICHY-produkter.

Din Ansiktdiagnostikk

Din personlige hudpleierutine

Bruk et par minutter på å besvare noen spørsmål om livsstilen din og noen sider ved huden din som du kunne tenke deg å forbedre.

Vi kommer til å utarbeide en hudpleierutine tilpasset huden din sammen med personlige tips.