NEWVI BRUKER COOKIES PÅ DENNE NETTSIDEN LES MER HER.

Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du vår bruk av cookies

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Anti-Sand Mist til barn SPF 50+

NYHET

IDEAL SOLEIL

Anti-Sand Mist til barn SPF 50+

- Solbeskyttelse til barn

Gi oss din mening

Sand- og vannresistent solmist med meget høy beskyttelse til barn. Forhindrer at sanden klistrer seg til huden og gjør det enkelt å børste den av. Reload last translations

Les mer

Finn salgsted

 +

Effektivitet

Avansert UVA og UVB-beskyttelse. Den hypoallergene formuleringen er testet på sensitiv hud under dermatologisk og pediatrisk kontroll. Beriket med  termalsk kildevann fra Vichy. Barnets sensitive hud beskyttes mot solbrenthet og fremtidige skader i huden. Sandresistent. Vannresistent. Uten parfyme.

Rask og effektiv påføring med smart spray som enkelt fordeler kremen.

Toleranse

Rask og effektiv påføring med smart spray som enkelt fordeler kremen.

Nytelse

Rist godt før bruk
Påfør kremen på områdene som skal beskyttes. Overeksponering mot sollys utgjør en alvorlig helsefare. Hold nyfødte og små barn unna direkte solskinn. Vær ikke for lenge i solen, selv om barnet bruker solbeskyttelsesprodukt, da det ikke gir 100 % beskyttelse. Påfør solbeskyttelsesproduktet før barnet går ut i solen. Påfør rikelige mengder og gjenta ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt hvis barnet har badet, svettet eller tørket seg. For liten mengde solbeskyttelsesprodukt gir en lavere beskyttelse. Beskytt barnet med klær, inkl. hatt, T-trøye og solbriller. Unngå solen midt på dagen, når den er på det sterkeste.Bruk solbeskyttelsesfaktor som passer barnets hud. Unngå kontakt med øynene. Skyll øyeblikkelig og grundig i tilfelle kontakt med øynene.

EKSPERTVURDERINGER+

EKSPERTVURDERINGER, VIDEOER, FORKLARINGER OG RÅD SOM FORANDRER ALT.

LES ANDRES ANMELDELSER+

Bli den første til å skrive en anmeldelse av IDEAL SOLEIL Anti-Sand Mist til barn SPF 50+