NEWVI BRUKER COOKIES PÅ DENNE NETTSIDEN LES MER HER.

Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du vår bruk av cookies

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Bodykrem
Bodykrem
Bodykrem

IDEAL BODY

Bodykrem

Kroppskrem - Body care

Gi oss din mening

Vichy har utviklet en formel (hyaluronsyre og LHA kombinert med 10 basisoljer) for å hjelpe kvinner med å oppnå ideell hudkvalitet på kroppen: fastere, smidigere og med mer glød.

Med en tykk konsistens som er smidig er Ideal Body-balsamen ideell for tørr og veldig tørr hud.

Les mer

Finn salgsted

 +

Effektivitet

Langvarig og nærende fuktighet til kroppen. Forbedret hudkvalitet: huden føles glattere og mer smidig. Inneholder hyaluronsyre, LHA + 10 basisoljer (aprikoskjerne, pasjonsblomst, mais, kli, solsikke, solbærfrø, nype, koriander, makadamia og jojoba) i en formel som gir fuktighet og smidighet til hudteksturen og jevner ut hudtonen.

Velegnet til sensitiv hud.

Toleranse


Teksturens ”kokong”-effekt er kremet og omsvøpende. Den er beriket med nærende og beskyttende sheasmør og er anerkjent av ekspertene ved Vichys institutt som fremragende.
Det er som om kremen smelter når den påføres; den trekker raskt inn i huden og gir et pudderaktig utseende som verken er fet eller klebrig.
Man kan kle på seg umiddelbart etter påføring. Toppnoter: Blomsterkvist, ferskenblomst, fresia. Hjertenoter: Tahitisk gardenia, nellik, fiol. Basenoter: Musk, vanilje, rav.

Nytelse

Daglig kroppspleie som kan brukes morgen og/eller kveld. Brukes ikke på ansiktet. For å kombinere brillians med komfort, forsøk å blande tre dråper olje med balsamen for å gjøre armene og bena myke og glansfulle.

LES ANDRES ANMELDELSER+

Bli den første til å skrive en anmeldelse av IDEAL BODY Bodykrem

DU VIL OGSÅ LIKE+