NEWVI BRUKER COOKIES PÅ DENNE NETTSIDEN LES MER HER.

Hvis du klikker videre på siden, aksepterer du vår bruk av cookies

Close

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Dermablend kompakt krem foundation

DERMABLEND

Dermablend kompakt krem foundation

- MOT MØRKE FLEKKER

Gi oss din mening

For en feilfri hudfarge med et naturlig, matt resultat uten maske-effekt, som sitter på huden opptil 12 timer.
Velegnet til å dekke moderate til store uregelmessigheter som eksempelvis rosacea, vitiligo, angiomer (små karsvulster), fødselsmerker, arr, akne, sprengte blodkar, forbrenninger, tatoveringer, pigmentflekker og annen ujevn pigmentering, diffus rødme og mørke ringer, urenheter og utvidede porer.

Les mer

Finn salgsted

 +

Effektivitet

Foundation formulert med nøye utvalgte mineralske pigmenter for de beste, naturlige nyansene samt mica for en øyeblikkelig optisk effekt. Med vegetabilske oljer og glycerin for en lett og myk konsistens som er behagelig å påføre i ansiktet og smelter lett inn i huden. Matt og naturlig finish hele dagen. Finnes i tre nyanser (opal, nude og sand). Har opptil 12 timers holdbarhet.

Formulert med nøye utvalgte mineralske pigmenter som gir langvarig holdbarhet og god dekkevne. Hypoallergen, høy toleranse. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll. Vil ikke tilstoppe porene. Med SPF 30. Uten parfyme og parabener.

Gir en jevn og naturlig strålende finish og en feilfri hudfarge uten maske-effekt. Dekker moderate til store uregelmessigheter. Finnes i 3 nyanser og har opptil 12 timers holdbarhet. Vannfast.

Toleranse

En lett, myk konsistens som er behagelig å påføre i ansiktet og smelter inn i huden. Gir en matt og naturlig finish hele dagen.

Nytelse

EKSPERTVURDERINGER+

EKSPERTVURDERINGER, VIDEOER, FORKLARINGER OG RÅD SOM FORANDRER ALT.

LES ANDRES ANMELDELSER+

Bli den første til å skrive en anmeldelse av DERMABLEND Dermablend kompakt krem foundation

DU VIL OGSÅ LIKE+